Dear players,
You are invited to submit your comments related to the latest dev diary here.
What is your opinion on this new game version?
Ahoy!
BB_Amta
Dear players,
You are invited to submit your comments related to the latest dev diary here.
What is your opinion on this new game version?
Ahoy!
BB_Amta
Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μαζί μου, αλλά σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα στα αγγλικά.
ότι και να πούμε χαμένα θα πάνε.
Τζάμπα η χαρά που κάναμε όταν είδαμε κάτι καινούργιο στον test server
Το να ενεργοποιηθεί με το επίπεδο 70 είναι ότι πιο χαζό θα μπορούσατε να κάνετε
Για να πιάσει κάποιος παίχτης το επίπεδο 70 θα χρειαστεί τουλάχιστον 1 χρόνος με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Οπότε ποια η βιασύνη σας να το βάλετε από τώρα? Αφήστε το για την νέα χρονιά.
Υ.Γ.
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά αυτό μου "μυρίζει" λίγο μήπως συνδυαστεί με νέα είδη προνομιακών χρόνων με μεγαλύτερα bonus για να γίνει πιο εφικτό και να καταναλώνουν οι παίχτες περισσότερα διαμάντια.
Αμα πάρεις σύνταξη στα 70 εχεις ελπιδες να φτασεις 70 επιπεδο εκτος και αν εχεις
δίκιο για το Υ.Γ
Hello folks,
Thank you for your feedback.
As some of you might know, the first iteration for the Pathfinder was set for level 74 on the test server. However, after reading the players' comments on the forums, the developers have decided to lower the level requirements (to level 70).
As there is still "nothing interesting going on" until level 70, we have decided to work on more game content for high (below 70) and mid level players, based on your feedback!
Cheers,
BB_Amta
Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μαζί μου, αλλά σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα στα αγγλικά.