Καλημερα..Δεν εχω την δυνατοτητα να συνδεθω με τον χαρτη του νησιου μου..
Μου βγαζει μυνημα οτι παρουσιαστηκε σφαλμα...
Τρεχει κατι με τον λογαριασμο μου ή ειναι γενικοτερο το προβλημα?....
Καλημερα..Δεν εχω την δυνατοτητα να συνδεθω με τον χαρτη του νησιου μου..
Μου βγαζει μυνημα οτι παρουσιαστηκε σφαλμα...
Τρεχει κατι με τον λογαριασμο μου ή ειναι γενικοτερο το προβλημα?....
εχω προβλημα εκκινησης
παραθετω τα screens
http://prntscr.com/347onw
http://prntscr.com/347oq0
το εχει και αλλος?
κανει κατι συντηρηση?
Μαλλον εχει να κανει με την εχει να κανει με την συντηρηση που δεν εχει τελειωσει ακομα.
Παρόλο που λέγαν οτι θα τελειωσει στις 07:00.
Τουλαχιστον μια ενημερωση στην κεντρικη σελίδα δεν θα εβλαπτε.........
Και κατι πρπει να γινει με τους προνομιακους χρόνους των παικτων, εχει τραβηξει πολυ παραπάνω απο το αναμενόμενο αυτη η συντηρηση.
Καλημερα,
και εγω εχω το ίδιο προβλημα, προφανως ειναι κατι με την συντηρηση...!!!
Γεια σας,
Έχω ενημερώσει την τεχνική μας ομάδα για τα προβλήματα σύνδεσης που αντιμετωπίζετε και προσπαθούν να τα επιλύσουν το συντομότερο δυνατόν.
Θα σας απαντήσω σύντομα με νέα ενημέρωση για το πρόβλημα. Σας ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας,
BB_Sehera
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αλλα σημερα παραειναι η καθυστερηση δεν νομιζετε??
Γεια σας και πάλι,
Η συντήρηση ολοκληρώθηκε κανονικά αλλά δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα που οδήγησε στα προβλήματα σύνδεσης. Για αυτό τον λόγο οι τεχνικοί μας αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν μια σύντομη έκτακτη συντήρηση και επιπλέον επιδιορθώσεις. Σας παρακαλώ να δοκιμάσετε να συνδεθείτε και πάλι, αφού καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη cache του browser σας και στη συνέχεια ανανεώσετε τον browser.
BB_Sehera
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BB_Sehera : 26-03-14 στις 15:26
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
Γεια σας και πάλι,
Το πρόβλημα πρέπει να επιλύθηκε. Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε αν καταφέρατε να συνδεθείτε ή αν αντιμετωπίζετε ακόμα πρόβλημα σύνδεσης.