Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BB_Sehera : 10-03-14 στις 10:50
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
Κουρελής!!! Ιδέες για την επόμενη γενιά αποίκων!!
Έρχομαι με νέα Πετρελαίου και Ποδοσφαίρου στο νησί σας Άποικοι!!!
Η μάγισσα του βάλτου πριν γεράσει κι ασπρίσουν τα μαλλιά της από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις των Settlers...
Αγαπητοί Άποικοι,
Ο διαγωνισμός μας έφτασε στο τέλος του και οι στολές σας ήταν όλες υπέροχες!
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό! Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα σε 2 εβδομάδες από το τέλος του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία!
BB_Sehera
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
Αγαπητοί Άποικοι,
Οι στολές των διαγωνιζομένων ήταν όλες υπέροχες και για αυτό λόγο αποφασίσαμε βραβεύσουμε όλες τις συμμέτοχες και να δώσουμε την τρίτη θέση σε δύο συμμετέχοντες!
Ευχαριστούμε τον εργατικό ξυλοκόπο Krizkazu, την Μάγισσα του Βάλτου (στα νιάτα της) Annaida, τον κουρελή άποικο Vvang77 και τον εμίρη Celenbor που έρχεται με πολλές υποσχέσεις για τα νησιά μας!
1o βραβείο - 4.000 Διαμάντια
2o βραβείο - 2.000 Διαμάντια
3o βραβείο - 1.000 Διαμάντια
3o βραβείο - 1.000 Διαμάντια
Τα βραβεία θα σταλούν στους λογαριασμούς σας σύντομα!
Σας ευχαριστουμε για τη συμμετοχή σας!
BB_Sehera