exw provlima stin apoikia mou. mou vgazei stous ergazomenous apoikous oti einai -40.
parakalw eleggsteto mhn tixon mou exei kanei k alla provlimata k den to exw proseksi.
euxaristw.
exw provlima stin apoikia mou. mou vgazei stous ergazomenous apoikous oti einai -40.
parakalw eleggsteto mhn tixon mou exei kanei k alla provlimata k den to exw proseksi.
euxaristw.
Γεια σου,
Οι τεχνικοί μας έχουν ενημερωθεί για το ζήτημα και προσπαθούν να το επιδιορθώσουν. Δεν γνωρίζω ακόμα ακριβή ημερομηνία επίλυσης του ζητήματος.
Θα ενημερώσω με νέα απάντηση σε αυτή τη δημοσίευση μόλις έχω νεότερα. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση.
BB_Sehera
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
Καλησπέρα σας χρόνια σας πολλά και καλή και δημιουργική χρονιά. Έχω παρατηρήσει ότι στα στοιχεία που αφορούν τον πληθυσμό του νησιού μου αναγράφονται τα εξής : α. Όριο πληθυσμού 6240/6240
β. Άνεργοι άποικοι 186
γ. Εργαζόμενοι άποικοι -127
δ. Στρατιωτικές μονάδες 6181
Παρακαλώ δείτε το και εξηγήστε μου γιατί το κάνει αυτό και που οφείλεται.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεια σας,
Η ομάδα των τεχνικών μας προσπαθεί να επιλύσει το ζήτημα αλλά δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση για την πιθανή ημερομηνία επίλυσης σχετικά με τον αρνητικό αριθμό άποικων. Οι παίκτες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα μπορούν να το αναφέρουν απαντώντας σε αυτή τη δημοσίευση. Θα σας ενημερώσουμε με νέα απάντηση για την εξέλιξη του ζητήματος.
BB_Sehera
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
Καλημέρα , κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα