Το Bug που προκάλεσε την εξαφάνιση των στρατηγών επιδιορθώθηκε με μια σύντομη συντήρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας!
Οι στρατηγοί σας επέστρεψαν και πάλι στο νησί τους σώοι και αβλαβείς!
Σας ζητάμε και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση!
Το Bug που προκάλεσε την εξαφάνιση των στρατηγών επιδιορθώθηκε με μια σύντομη συντήρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας!
Οι στρατηγοί σας επέστρεψαν και πάλι στο νησί τους σώοι και αβλαβείς!
Σας ζητάμε και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BB_Sehera : 22-08-13 στις 11:30
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
Με τις περιπέτειες που έληξαν κατά την διάρκεια του προβλήματος τι θα γίνει; Κάποια παιδιά δεν πρόλαβαν να την ολοκληρώσουν είτε για έληξε ο χρόνος της περιπέτειας ειτε γιατί δεν είχαν δικό τους προσωπικό χρόνο ν ασχοληθούν να την τελειώσουν όταν επανήλθαν οι στρατηγοί
Θα σας ενημερώσω για αυτό το ζήτημα σχετικά με τις περιπέτειες που έληξαν κατά τη διάρκεια του προβλήματος, όσο το δυνατόν πιο σύντομα με νέα ανακοίνωση στο forum!
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
Γεια σας και πάλι,
Οι περιπέτειες που χάθηκαν λόγω του χθεσινού bug θα επιστραφούν στους παίκτες.
Οι παίκτες που έχασαν περιπέτειες λόγω του bug: Εξαφάνιση Στρατηγών παρακαλούνται να στείλουν αίτημα στην ομάδα υποστήριξης στο οποίο να αναφέρουν την περιπέτεια που έχασαν. Η ομάδα υποστήριξης θα εξετάσει τα αιτήματα σας και θα σας στείλει τις περιπέτειες που χάθηκαν.
έχουν έρθει στο νησί μου 2 φρουρές που δε μπορώ να ελένξω και μου έχουν δεσμεύσει 370 αποίκους