Μετά την τελευταία αναβάθμιση, το δέντρο της αγάπης δεν δουλεύει. Δείχνει την κλεψύδρα και δεν ξεκινάει ποτέ το buff. Μπαίνω απο Google Chrome, όπου δούλευε μια χαρά πριν 4 μέρες.
Μετά την τελευταία αναβάθμιση, το δέντρο της αγάπης δεν δουλεύει. Δείχνει την κλεψύδρα και δεν ξεκινάει ποτέ το buff. Μπαίνω απο Google Chrome, όπου δούλευε μια χαρά πριν 4 μέρες.
Επιπλέον, γυρίζοντας από νησί φίλου, πετάει error on unity content on the page. Uncaught range error: Max call stack size exceeded. (in Google Chrome). Similar error mentioning ''too much recursion'' in Mozilla Firefox...we spend more time refreshing the page nowadays than actually playing...
Σήμερα ξαναπροσπάθησα και ενώ δείχνει ότι ξεκίνησε το buff και η αντίστροφη μέτρηση, κανένα από τα τριγύρω κτήρια δεν είναι επηρεασμένο απο το buff....
Hello KaliKool,
We will deploy a hotfix on October 25th to fix this. I apologize for the inconvenience.
Regards,
BB_Sious
Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μαζί μου, αλλά σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα στα αγγλικά.
Same issue tries when I buy something from the store --- it thinks forever and then eventually times out.
Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μαζί μου, αλλά σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα στα αγγλικά.
Hello, this issue with the Love Tree keeps continuing ....