Καλησπέρα
Στον Ελληνικό server έχουμε επί το πλείστον παλαιούς παίχτες που μένουν στο παιχνίδι από την έναρξη σχεδόν του παιχνιδιού, μέσα σε αυτούς και εγώ.
Στην αρχή του server δεν είχαμε μεγάλη ποικιλία από στρατηγούς οπότε κάθε νέος που έμπαινε οι περισσότεροι από εμάς τον αγοράζαμε (τις περισσότερες φορές ξοδεύοντας διαμάντια)
Με την εξέλιξη του παιχνιδιού πολλοί από αυτούς τους στρατηγούς δεν έχουν πλέον καμία χρησιμότητα και τους έχουμε απλά στο αστέρι για να μας θυμίζουν τα διαμάντια που ξοδέψαμε για να τους αγοράσουμε. Μιλώντας με τους συμμάχους μου σχετικά με τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι διαμορφώσαμε μια πρόταση για το πως αυτοί οι "άχρηστοι" στρατηγοί θα μπορούσαν να αποκτήσουν κάποια χρησιμότητα.
Η πρότασή μας είναι η ακόλουθη :
Να μπει στο παιχνίδι ένα blue print το οποίο να το τοποθετείς σε ένα κτίριο (π.χ. αποθήκη σπανιοτήτων, εργαστήριο, δημαρχείο ή κάποιο αντίστοιχο με το οποίο να μπορείς να μετατρέψεις τους άχρηστους στρατηγούς σε κάποιον πιο χρήσιμο στρατηγό. π.χ τον Βετεράνο σε major ή Old Gemini, τον Δράκουλα σε ΜΜΑ, ή ακόμη και σε διαχειριστή δίνοντας 4 Βετεράνους κ.ο.κ
Νομίζω ότι αρκετοί παίχτες θα ενδιαφερθούν να αγοράσουν τέτοια blue print και κατά την γνώμη μου θα δώσει και νέα ώθηση στα event που δίνουν αυτούς τους στρατηγούς (αφού πλέον κανένας δεν ασχολείται για να τους αγοράσει λόγω της μη χρησιμότητας τους).
Ελπίζω η ιδέα μας να βρει υποστηριχτές και να την υλοποιήσετε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας