Μπορείτε αν είναι εφικτό να εφαρμόσετε τις επιθέσεις μεταξύ παιχτών. Το παιχνίδι θα γίνει πιο ενδιαφέρον αφού θα μπορούμε να κερδίζουμε πόρους από άλλους παίχτες όπως και αυτοί θα κερδίζουν από εμάς.
Μπορείτε αν είναι εφικτό να εφαρμόσετε τις επιθέσεις μεταξύ παιχτών. Το παιχνίδι θα γίνει πιο ενδιαφέρον αφού θα μπορούμε να κερδίζουμε πόρους από άλλους παίχτες όπως και αυτοί θα κερδίζουν από εμάς.
Συγνώμη αλλά διαφωνω με αυτή την αλλαγή, επειδή έχω μια εμπειρία με άλλα browser games τέτοιου είδους πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι ανούσιο γιατί θα χαθεί η χαρά της δημιουργίας του settlement. Αν θέλεις pvp παίξε φυλετικες, τι να το κάνω να μαζεύω πόρους για αναβαθμίσεις και να έχω έναν να με φαρμάρει επειδή είναι μεγαλήτερο level ή έχει φίλους που τον βοηθάνε.
Με τέτοια προσθήκη θα σταματούσα το game αμέσως , δεν έχω όρεξη ούτε να ξενυχτάω ούτε να αγωνιώ για το αν θα μου επιτεθούν ή όχι.
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο anty16.
Μετα απο 2 χρονια Ikariam - Φυλετικες, 4 χρονια Grepolis κ 2 χρονια Force of empires, αποφασισα να χαλαρωσω λιγο κ γι'αυτο τον λογο ξεκινησα εχθες εδω. Αν γινει αυτο που λεει ο φιλος Paokftw θα τα παρατησω κ εδω.
Συμφωνω και εγω με τους προλαλησαντες φτανει με τις λεηλασιες πια!!!!
Εγώ προτείνω να βάλατε μάχες μεταξύ παικτών αλλά να πρέπει να συμφωνούν και οι δυο παίκτες σαν αρένα να πολεμάνε μεταξύ τους σε κάποιο ουδέτερο νησί και όποιος κερδίζει να παίρνει λάφυρα είτε από το παίκτη αφού ο ίδιος θα έχει επιλέξει να παλέψει είτε από το ίδιο το παιχνίδι
Θα μπορούσε να υπάρχει περιπέτεια που να ανταγωνιζεσαι κάποιον άλλο παίκτη και ο νικητής θα πέρνει τους πόρους που δίνει η περιεπέτεια. Είτε να επιτίθετε ο ένας στον άλλο, είτε να προσπαθούν ποιός θα εκπληρώσει πρώτος ένα συγκεκρημένο στόχο ή σκοπό! Πχ μια πολοιορκία για το ποιός θα καταλάβει πρώτος ένα φρούριο σε ένα νησί!
Γεια σας,
Οι προτάσεις σας μεταφέρθηκαν στην Ομάδα Ανάπτυξης του παιχνιδιού!
Σας ευχαριστουμε για το ενδιαφέρον σας!
Σας ευχόμαστε Καλή διασκέδαση στο παιχνίδι!
BB_Sehera
Τα μηνύματα μου έχουν απενεργοποιηθεί. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την BB_Lyedra στα αγγλικά ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στα ελληνικά.
αντι για επιθεση σε παικτη θα μπορουσε να υπαρχουν νησια με διαφερετικα επιπεδα, ανεξαρτητα, ελεγχομενα απο το σερβερ μονο για υπερασπιση και να μην κανουν επιθεσεις. να εχουν πορους για να εχει ενδιαφερον . και οποιος θελει ας δοκιμασει τη τυχη του
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BB_Nanuq : 30-09-16 στις 16:07