PDA

Επιστροφή στο Forum : ΓΕΩΛΟΓΟΣ

vagos
18-11-13, 00:07
Μετά την τελευταία συντήρηση σε 3 περιπτώσεις αποστολής για εύρεση ορυχείου σιδήρου υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα μετά το πέρας της αποστολής:

System: Ατυχία! Ο Γεωλόγος δεν κατάφερε να βρει δύο αποθέματα ταυτόχρονα.

α) Την ώρα εκείνη υπήρχαν εξαντλημένα ορυχεία για να βρει
β) Και τις 3 φορές ο Γεωλόγος που χρησιμοποιήθηκε δεν έχει καμιά ιδιότητα απο την επιστήμη για να μπορεί να βρει δυο ορυχεία σιδήρου.

Και τις 3 φορές δεν βρήκε καν ένα απο τα εξαντλημένα ορυχεία ..... χαμένος χρόνος αποστολής δηλαδή

celenbor
18-11-13, 14:41
Γιατί δεν διαβάζεις τι λέει η αναβάθμιση βρε Βάγγο?Λέει πιθανότητα εύρεσης 2 μαζι.Το είδα και λίγο και λέει 24% πιθανότητα.Κάτι λιγότερο από 1 στις 4.Όποτε μέσα στις πιθανότητες είσαι.
Παράδειγμα,έχω 5 γεωλόγους σε όλους να βρουν 2 κοιτάσματα μαρμάρου με 24%.Κάθε φορά άντε να βρουν 1 στις 6-7 εξερευνήσεις 2 κοιτάσματα.

vagos
18-11-13, 21:57
Διάβασε λίγο καλύτερα το κείμενο μου .... ο Γεωλόγος που χρησιμοποιήθηκε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ..... άρα πως θα μπορούσε να βρει 2 ;;; !!!!

Και ενώ υπήρχαν 3 τις δυο πρώτες φορές και 4 την τρίτη φορά εξαντλημένα ορυχεία αυτός δεν βρήκε κανένα βγάζοντας το κείμενο που παρέθεσα.

celenbor
19-11-13, 02:05
Οκ,δεν το έχω παρατηρήσει τόσο καιρό σε γεωλόγο χωρίς αναβάθμιση σιδήρου.Δεν κάνεις το κόπο να στείλεις στην ομάδα υποστήριξης?

vagos
19-11-13, 02:13
Δεν το είχες παρατηρήσει γιατί τώρα εμφανίστηκε ξαφνικά μετά την τελευταία συντήρηση που είχαμε .... τα υπόλοιπα που έγραψες δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση είχανε με το θέμα .

celenbor
19-11-13, 12:11
Άμα είσαι με 2 depon από τον πόνο συχνά παραλείπτεις λέξεις και παρέλειψα το ΔΕΝ από το β).Τότε έχουν νόημα αυτά που σου έγραψα.