PDA

Επιστροφή στο Forum : Περιπέτεια - Χαμένο Κρανίο

rorr3n
09-09-13, 19:54
Έκανα την περιπέτεια χαμένο κρανίο.

Όταν τελείωσα, μου έβγαλε μύνημα ότι η περιπέτεια τελείωσε και να επιστρέψω στο νησί μου.

Επέστρεψα, αλλά xp και αντικείμενα δεν πήρα. Όμως μέτρησε η αναζήτηση με τίτλο "Χαμένο Κρανίο", όπως επίσης μέτρησε και η αναζήτηση "Διαφορετικές Περιπέτειες" (+1).

Με λίγα λόγια έχασα 258 Νεοσύλλεκτους και χρόνο, αν υπολογίζουμε το πέρα δώθε που θέλει ο Στρατηγός.

Τι μπορεί να γίνει για την περίπτωση μου. Θα πάρω πίσω Νεοσύλλεκτους και περιπέτεια; Θα πάρω XP και αντικείμενα; Θα πάρω τα βουνά;

Ευχαριστώ.

DIONYSOS
09-09-13, 20:04
sehera δες και με τον tsak351 τι γινετε εχει κολησει το νησι του.
Ο tsak351 εμεινε πολυ πισω οποτε καλα θα ηταν να παρει το νησι του με εναν δικο σου γενναιόδωρο ΤΡΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ στο θεμα υλες...!!!!!
Δειτε αυτα τα δυο θεματα της συντεχνιας μας και περιμενουμε να μας ενημερωσετε

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ-----300

rorr3n
10-09-13, 08:48
Την επόμενη ημέρα που μπήκα στο παιχνίδι (σήμερα) πήρα τις ανταμοιβές της περιπέτειας.

Ωστόσο ο Τσακ έχει ακόμα πρόβλημα...

tsak351
10-09-13, 12:00
Καλημέρα!!!
7η μέρα σήμερα. Μηπως θα επρεπε να έχουμε μια ενημέρωση που βρίσκετε το θέμα μου? Καταντάει εκνευριστικό. Για να διασκεδάσω είμαι εδώ.
Κάποιος μοντερέιτορ να μου πει που βρισκόμαστε?

rorr3n
13-09-13, 00:28
Κάνω 2η φορά την περιπέτεια χαμένο κρανίο, και μετά απο κάθε μάχη, αφού ολοκληρώσω την αναζήτηση, δεν μετράει η εμπειρία. Πχ παίρνω 600 εμπειρία, και παραμένω στα ίδια.