PDA

Επιστροφή στο Forum : Γραφείο εμπορίου

Persys
30-06-13, 08:46
Μετά την τελευταία συντήρηση που έγινε, όταν ανοίγει το παράθυρο του εμπορίου αλλά και στις ανανεώσεις η επιλογή "Προσφορές που δεν μπορώ να πληρώσω" είναι πάντοτε προεπιλεγμένη και είναι σπαστικό γιατί σε κάθε ανανέωση πρέπει να το βγάζω. Παλιότερα επέλεγες από μόνος σου αν θέλεις να δεις και αυτές τις προσφορές και ήταν πιο βολικό.

BB_Sehera
02-07-13, 12:33
Γεια σου,
Η ομάδα των τεχνικών μας έχει ενημερωθεί για το ζήτημα και προσπαθεί να το επιδιορθώσει. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία επιδιόρθωσης του προβλήματος. Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα. Σας ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση.

Persys
27-07-13, 14:32
Θα πρότεινα στο εμπόριο να εμφανίζεται το επίπεδο των παιχτών που βάζουν προσφορές.
Θα βοηθούσε σε μερικές προσφορές να καταλαβαίνουμε αν η προσφορά μπήκε από άγνοια ή σκοπιμότητα.

Tellourios
29-07-13, 16:53
πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου! Συμφωνώ!

Persys
07-08-13, 21:37
Ευχαριστώ για την διόρθωση στο παράθυρο του εμπορίου

laxanontolmas
28-08-13, 08:33
Εγώ αυτό που προτείνω είναι να δημιουργηθεί ένα ιστορικό για τις συναλλαγές στο εμπόριο μετάξι των παικτών (αυτές τις συναλλαγές που στέλνει ένας παίκτης σε έναν άλλο σε προσωπικό μήνυμα)

nikos545
29-01-14, 02:48
Γραφω στο πεδιο αναζητησης πχ εργαλεια και δεν εμφανιζεται τιποτα. Ειμαι στο επιπεδο 12 και μολις εχω κτισει το Γραφειο Εμποριου. Βγαινει το εξης μηνυμα"Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή προσφορές που να περιλαμβάνουν τον όρο αναζήτησής σας. Παρακαλούμε κάντε άλλη αναζήτηση ή ξαναδοκιμάστε."