PDA

Επιστροφή στο Forum : Διπλοί Λογαριασμοί

Pantofla
10-06-13, 13:47
Οι υπεύθυνοι σκοπεύετε να κάνετε κάτι με τους διπλούς-τριπλούς λογαριασμούς? Γιατί αν δεν σας ενδιαφέρει το ζήτημα να το ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι, που είμαστε "κορόιδα" και παίζουμε με ένα λογαριασμό και βάζουμε τα ωραία μας ευρωπουλάκια για να πετύχουμε μια καλύτερη παικτική εμπειρία. Είναι πανεύκολο να εντοπιστούν αυτοί οι λογαριασμοί και ελπίζω πως σύντομα θα αποδείξετε με τις ενέργειές σας οτι σέβεστε και ενδιαφέρεστε για το υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινότητας του παιχνιδιού.

Ευχαριστώ

BB_Sehera
10-06-13, 18:55
Καλησπέρα,
Η πολιτική της εταιρείας είναι ότι οι διαχείριση δεν θα έπρεπε και δεν επιτρέπεται να επεμβαίνει στους λογαριασμούς των παικτών εφόσον δεν έχει γίνει αναφορά παραβίασης των κανόνων. Οπότε σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να βοηθήσουν οι παίκτες. Με ένα απλό αίτημα στην ομάδα υποστήριξης μπορείτε να αναφέρετε ότι ο/ οι συγκεκριμένες παίκτες έχουν διπλούς/τριπλούς λογαριασμούς και τότε το ζήτημα θα ερευνηθεί άμεσα και θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα εναντίον όσων έχουν παραβεί τους κανόνες! Ελπίζω να σας βοήθησα!
Καλή Συνέχεια!

DIONYSOS
11-06-13, 10:16
ωραια δηλαδη κακως δεν κανουμε κιεμεις! κατα την γνωμη μου θα ηταν σωστο να ελενχωνται ολοι οι λογαριασμοι γιατι ειναι αδικο για τους αλλους.δηλαδη εγω βαζω καποια χρηματα στο παιχνιδι...<εφοσον εχετε την ενδειξη διαμαντια και θελω> και οι αλλοι τα παιρνουν ετοιμα απο τους λογαριασμους. πως θα φαινοταν στην εταιρια αν ανοιγα 25 λογαριασμους και εστελνα τα διαμαντια στον δικο μου? η πως θα φαινοταν εαν εστελνα τα χρυσα νομισματα και εκανα αναβαθμισεις free? που τις πρωτες μερες παιχνιδιου κακα τα ψεματα περναν πολλα νομισματα απο τον καθε λογαριασμο. θελει κοιταγμα ολο αυτο και επειδη εγω δεν εχω σκοπο να κανω τον ρουφιανο σας θα σας παρακαλουσα να το κοιταξετε. ευχαριστω

BB_Sehera
11-06-13, 12:45
Γεια σας,
Καταλαβαίνω την ένσταση σας και θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Σύντομα θα έχουμε και moderators (συντονιστές) οπότε και περισσότερα αποτελέσματα σε αυτό το θέμα.
Οι πολλαπλοί λογαριασμοί απαγορεύονται στο παιχνίδι και αργά ή γρήγορα, οι παίκτες που διατηρούν περισσότερους από έναν λογαριασμό θα τιμωρηθούν με απαγόρευση πρόσβασης στο παιχνίδι. Φυσικά αν κάποιος παίκτης έχει κάποια υποψία μπορεί να στείλει ένα αίτημα στην Ομάδα Υποστήριξης και να αναφέρει τον παίκτη που θεωρεί ότι έχει πολλαπλούς λογαριασμούς.
Εάν κάποιοι παίκτες χρησιμοποιούν κοινό υπολογιστή για να συνδεθούν σε δύο ή περισσότερους λογαριασμούς απλά θα πρέπει να στείλουν ένα αίτημα στην Ομάδα Υποστήριξης και να αναφέρουν το γεγονός.
Καλή συνέχεια!

Talos
13-06-13, 00:43
Γεια σας,
Καταλαβαίνω την ένσταση σας και θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Σύντομα θα έχουμε και moderators (συντονιστές) οπότε και περισσότερα αποτελέσματα σε αυτό το θέμα.
Οι πολλαπλοί λογαριασμοί απαγορεύονται στο παιχνίδι και αργά ή γρήγορα, οι παίκτες που διατηρούν περισσότερους από έναν λογαριασμό θα τιμωρηθούν με απαγόρευση πρόσβασης στο παιχνίδι. Φυσικά αν κάποιος παίκτης έχει κάποια υποψία μπορεί να στείλει ένα αίτημα στην Ομάδα Υποστήριξης και να αναφέρει τον παίκτη που θεωρεί ότι έχει πολλαπλούς λογαριασμούς.
Εάν κάποιοι παίκτες χρησιμοποιούν κοινό υπολογιστή για να συνδεθούν σε δύο ή περισσότερους λογαριασμούς απλά θα πρέπει να στείλουν ένα αίτημα στην Ομάδα Υποστήριξης και να αναφέρουν το γεγονός.
Καλή συνέχεια!
σύντομα θα εχουμε mod?
έχουν πέραση 3 μήνες απο το επίσημο άνοιγμα του παιχνιδιού και πολύ ήμαστε εδώ πολύ νωρίτερα!
αλα τα διαμάντια τα ψωνίζουμε κανονικά!